тут на merets.at.ua ви знайдете інфомацію про те як оптимізувати та розкрутити свій сайт, а також зареєструвати його в нашому каталозі
Четвер, 25.04.2024, 17:11
Вітаю Вас Гість

зареєструй і ти свій сайт

Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » травень » 31 » Пошукова оптимізація сайту
Пошукова оптимізація сайту
16:08

Пошукова оптимізація сайту.

Пошукова оптимізація це набір практичних рекомендацій як підняти Вашу сторінку вище у видачі пошуковика по запиту на конкретне ключове слово. Чому слово? Тому що сторінка оптимізована тільки під одне слово має більше шансів пробитися наверх. Детальніше про ключові слова тут. Якщо узагальнити, то бажане ключове слово повинно міститися в тегах title, description та keywords, часто і рівномірно зустрічатися на сторінці (бажано їх розмістити в Н1-Н6, описовому тегу для зображень alt та виділити bold чи italic). А далі - все значно складніше... Для того, щоб піднятися вище, необхідні вищі PageRank, PhraseRank, TrustRank і тд. І це тільки для Гугл... Подібні "вектори індексації" розробляються і, можливо, вже впроваджуються багатьма пошуковиками. Детальніше у розділах. Тут лише декілька рекомендацій:

- потрібні бек лінки (ключові слова прописати як текстове посилання або в тегу alt); не варто розміщати посилання будь-де...

- допоможе близькість тематики Вашого сайту і сторінки що містить лінк;

- зміст сторінки повинен бути мінімальним, але достатнім щоб навколо ключового слова назбиралося достатньо синонімів та слів близьких за змістом.

Пошукова оптимізація не є разовий процес. Періодично рекомендується вивчати статистику сайту: які сторінки вхідні, по яким запитам і т.д. Малопопулярні сторінки слід "підтягнути".
 

Конкурентна оптимізація сайту.

Мабуть, пошуковою оптимізацією займаються і ваші конкуренти... Дивимося:

- їх місце у видачі, якщо сторінка випереджає Вашу у видачі, слід порівняти їх основні характеристики;

- бек лінки конкурентів та неактивні посилання на їх ресурси (пошук по домену),- якщо знайдені сайти пристойні, тут можна зареєструватися.

Оптимізація сайту під відвідувача.

Як кажуть, вдосконаленню немає меж... Беремо із статистики дані про браузер, роздільну здатність екрану відвідувачів і т.д., одним словом дивимося на сайт очима всіх можливих відвідувачів. Виявлені недоліки виправляємо.

 

Всі ці рекомендації щодо оптимізаціїї можна перевірити оглянувши результати невеликого дослідження видачі в Гугл.

При використанні матеріалів даного сайту прошу Вас розміщати лінк на мій ресурс. Код текстового чи банерного посилання Ви знайдете внизу сторінки із банерами.

При написанні даної сторінки використано результати практичних досліджень в неті та матеріали: http://promo.webcom.by/.

Переглядів: 2199 | Додав: merets | Рейтинг: 2.0/2 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбнд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту